Belediye Başkanımız Bekir Özer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Başkan Özer mesajında "Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Cumhuriyet, bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Millet egemenliğinin kendisi olan bu büyük zafer büyük mücadele örnekleri sergilenerek elde edilmiştir. İşgal edilen ülkeyi düşmandan kurtarmak için canlarını siper eden vatan evlatlarının zaferidir. Bu uğurda hayatını kaybeden ve şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Birlik ve beraberliğin ve azmin zaferi olan büyük mücadelenin bizi bu günlere getirdiğinin farkında olup, bizlere bırakılan mirası da daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.Bu vesile ile bütün Almuslu hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. " dedi.

Ziyaretçilerimiz

Bugün 25

Dün 83

Bu Hafta 25

Bu Ay 1701

Toplam 207579

 

 

VEFAT HABERLERİ (Yusuf Kayı)

 

İlçemiz halkından Yunus, Abdullah Kayı nın babası, Ömer Reel, Sami Atasoy ve Bahattin Yeşildağ ın kayınpederi Almus Müftülüğünden emekli Yusuf Kayı 10 Mart 2023 günü  tedavi için kaldırıldığı Almus Devlet Hastanesinde vefat etti. Merhumun cenazesi 11 Mart 2023 günü Almus Merkez Camiinde Öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Almus Mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

Devamını oku...